O NAMA Od ideje do biznisa koji prodaje!

KO SMO

Pružamo savjetodavnu podršku pojedincima koji imaju ideju i startup kompanijama koje imaju prepreku u nekoj fazi razvoja i trebaju profesionalan tim koji će biti uz njih u svakoj fazi razvoja i pomoći im doći do rješenja.

Od ideje do biznisa koji prodaje.

Tim koji će raditi s vama je pouzdan, posvećen i konstantno se usavršava. Mnogo volimo da istražujemo i pratimo razvoj poslovnih alata i znanja u svijetu i prilagođavamo ih potrebama tržišta, kako bismo na najbrži i najefikasniji način došli do rješenja i ubrzali vaš razvoj.

ZAŠTO BAŠ MI

Mi smo uhodan tim koji je vaša produžena ruka u svakoj fazi vašeg razvoja, od ideje do kompanije koja prodaje. Znatiželja nas nije ubila, nego nam je donijela mnogo znanja i pametnih alata, ali i prijatelja s kojima nastojimo podstaknuti i ubrzati razvoj startup i malih kompanija u Bosni i Hercegovini.

NAŠ PRISTUP

#OKRUGLAKOCKA

VAŽNO NAM JE DA POMOGNEMO RAZVOJ STARTUPA U BIH!

Vjerujemo da poduzetništvo vodi ka prosperitetu, miru i ekonomskoj stabilnosti BiH.

BESPLATNA SAVJETODAVNA PODRŠKA POJEDINCIMA I STARTUP KOMPANIJAMA

Vrlo često smo u prilici da čujemo ideje koje imaju veliki potencijal, ali se nikad ne razviju u proizvod ili uslugu, niti dođu do tržišta, te startup kompanije koje su naišle na problem koji je zaustavio njihov rast i ne znaju kako dalje. Stoga smo odlučili da svake godine pomognemo određenom broju startup kompanija pro bono. Posebno podstićemo žene poduzetnice da se prijave. Pratite nas kako biste saznali o javnom pozivu.

Najnoviji članci

BESPLATNI ALATI I MATERIJALI ZA SVAKU FAZU VAŠEG RAZVOJA

Naš tim svakodnevno prati razvoj poslovnih alata i prilagođava ih potrebama tržišta. Kako bismo pomogli vaš razvoj, našu bazu poslovnih predložaka redovno unapređujemo i širimo.

Besplatni predlošci

#OKRUGLAKOCKA